Skip to main content Skip to search

Kok Administraties úw administratiekantoor in Amstelveen

Kok Administraties & Adviesdiensten B.V. is een dynamische administratiekantoor in Amstelveen. Kok Administraties onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht, de gedrevenheid en servicegerichtheid van onze boekhouders en financieel adviseurs. Zij zorgen ervoor dat uw financiële cijfers in vertrouwde handen zijn. Zodat u zich bezig kunt houden met wat belangrijk is voor ú: Ondernemen!

Als administratiekantoor bieden we een breed scala aan administratieve en boekhoudkundige diensten. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van uw jaarrekening of het verzorgen van uw boekhouding. Maar ook voor fiscaal advies, diverse aangiften en het uitvoeren van uw salarisadministratie kunt u bij ons terecht. Branche-specialisaties en een gedegen kennis van de lokale markt zorgen voor dienstverlening die bij u past.

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Doelstelling

Onze doelstelling is het efficiënt en betrouwbaar verzorgen van uw financiële zaken en administratie. Om tot een goede samenwerking te komen is wederzijds vertrouwen zeer belangrijk. Daarom staat een optimale samenwerking en persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel.

Onze klantenkring

Onze klanten bevinden zich in zeer uiteenlopende sectoren. Met name zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, beoefenaars van vrije beroepen en non-profit organisaties weten ons te vinden.

Startende ondernemers helpen wij graag op weg. Wij weten als geen ander hoe zwaar de administratieve last kan zijn in de opstartfase.

FINANCIËLE DIENSTEN

Heeft u achterstand in uw administratie of behoefte aan periodieke controle van uw boekhouding? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.

BELASTINGEN

Van belastingaangifte tot bezwaarschrift, onze medewerkers zijn op de hoogte van de actuele belastingregels. Zo kunt u uw aangifte met een gerust hart uit handen geven.

SALARISADMINISTRATIE

De verwerking van salarissen is een vertrouwelijke zaak. De medewerkers van onze afdeling salarisadministratie werken professioneel en servicegericht.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kok Administraties & Adviesdiensten B.V. biedt u geheel vrijblijvend een oriënterend kennismakingsgesprek aan. Hierin kunt u specifieke vragen stellen en advies vragen. Zo weet u meteen of Kok Administraties biedt wat u van uw administratiekantoor verwacht!

Call Now Button